Een sfeervolle kerst met ons thuismenu

Met de restaurants die in de avond nog hun deuren gesloten moeten houden, kunt u thuis er een sfeervolle en restaurantwaardige avond van maken. Dit hoeft niet door uren in de keuken te staan, wij verzorgen het eten het enige dat u hoeft te doen is het kerstmenu prachtig op tafel te zetten. Haal het kerstservies, de kaarsen en alle kerstversiering in huis en maak er een gezellig kerstweekend van. 

U bent misschien wel nieuwsgierig geworden naar het kerstmenu. Ons 4-gangen thuismenu is te bestellen vanaf 2 personen. Wij zullen alles netjes in dozen aan u geven met daarbij de instructies hoe u stapsgewijs alle gangen prachtig op tafel kunt zetten.

Het kerstmenu is te bestellen voor €38,50 per persoon. 

Heeft u eventueel gasten met allergieën, dieet of vegetarische wensen dan horen we dit ook graag van u.

Bestellen kunt u via de onderstaande knop doen of door te bellen naar 06-20919806

Voorgerecht

Traditioneel voor de kerst een overheerlijke hertencarpaccio met waldorfsalade en truffelmayonaise. Als finishing touch chips van Gruyère

Kerst thuismenu voorgerecht

Tussengerecht

Serveer de dubbelgetrokken runderconsommé in een wijnglas, Hierdoor ziet u de groenteparels en met de licht gezouten room is het gerecht compleet.

Kerst thuismenu soep

Hoofdgerecht

Een duo van wildzwijn en hert met hiernaast kastanjepuree, roergebakken spruitjes, rode kool op oma’s wijze en wildjus met chocolade en peperkoek. Liever reerugfilet i.p.v. wildzwijnfilet vraag naar de mogelijkheden.

Kerst thuismenu hoofdgerecht

Dessert

U begint al goed verzadigd te raken maar voor een dessert maakt u altijd ruimte toch? Een duo met vanille cheesecake en citrus tiramisu zorgt voor een fris nagerecht. 

Kerst thuismenu dessert

Namens CuliNice Catering wensen we u fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Scroll naar top