Personeelsfeesten en borrels zijn gelegenheden om teambinding te versterken, successen te vieren en nieuwe mijlpalen te markeren. Of u nu een informeel teamuitje, een jubileumviering of een eindejaarsborrel organiseert, wij willen graag helpen bij uw personeelsbijeenkomst en deze tot een succes maken!

Borrels & hapjes

 

Het einde van het jaar nadert, of misschien wilt u gewoon een bijzondere mijlpaal vieren met uw collega’s? Een borrel is dan een uitstekende keuze! Bij ons kunt u volledig ontzorgd worden tijdens uw borrel, met een breed scala aan opties om uit te kiezen. Zo bieden we complete barservices aan, inclusief medewerkers die uw favoriete drankjes serveren. Maar ook voor degenen die wat meer trek hebben, hebben we heerlijke borrelbuffetten of bijpassende hapjes.

Buffeten & walking dinners

Als u graag meer keuze wilt in uw maaltijd, hebben we een breed scala aan buffetopties beschikbaar voor uw personeelsfeest.  Als u liever staand of lopend wilt dineren terwijl u kunt genieten van een goed gesprek, dan zijn onze walking dinners een goede optie. Het is de ideale combinatie van lekker eten en gezellig samenzijn!

Personeel barbecues

Bij lekker weer is er niets gezelliger dan samen te genieten van een barbecue. Heerlijke hamburgers, mals vlees en verfrissende salades, allemaal bereid op de barbecue. wij bieden meerdere barbecues aan, maar heeft u andere ideeën, zijn deze ook zeker welkom! Neem vooral contact op voor de mogelijkheden. 
Scroll naar boven
Scroll naar top