Bij lekker weer is er niets gezelliger dan samen te genieten van een barbecue. Wij helpen graag om van uw barbecuefeest of ontvangst een onvergetelijke ervaring te maken. Of het nu gaat om een tuinfeest of een barbecuefeest op locatie. Culinice levert namelijk meer dan alleen een barbecue en de ingrediënten. We vinden het belangrijk dat alles tot in details is geregeld. Een dag waarbij u niet hoeft na te denken of mensen genoeg hebben gegeten of gedronken, daar denken wij aan voor u.

Een bbq is niet alleen maar houtskool of briketten warm maken, maar het gaat ook om de smaakbeleving. Daar heeft de soort bbq ook invloed op, zo kunt u kiezen voor gasbarbecue, kamado ervaring of liever voor een grote barbecue ervaring met een Amerikaanse smoker. Onze menu’s zijn samengesteld van traditionele bbq met de hamburger en kipdijensaté tot een Amerikaanse barbecue. Zijn uw gasten vegetarisch, dat is geen enkel probleem we zullen ook vegetarische gerechten toevoegen zodat al uw gasten genieten.

Standaard verzorgen wij de barbecues op een gasbarcebue, maar vraag vooral naar de andere mogelijkheden voor de mooiste bbq ervaring. 

Andere populaire culinaire opties

Wat staat er op het menu? Wij denken met u mee, want bent u aan het twijfelen of u een walking dinner, borrelhapjes of een buffet moet het beste past. Wellicht dat u hier nog niet aan heeft gedacht, maar perfect past.

Zij gingen u voor

Elke klant is uniek, maar zeker ook elke gast. Allemaal een eigen wensenlijst om te vervullen, we zijn dan ook erg trots dat onder andere we hier al hebben mogen staan. Vaste partners die elkaar goed weten te vinden.

Barbecue Kamado experience

We helpen u graag bij uw evenement

Wil je liever direct een offerte aanvragen? Dat kan zeker, doe dat op de volgende pagina.