Locaties

Het Begijnhof

Het Begijnhof is een bijzondere locatie in de binnenstad van Breda. Het is gelegen aan de Catharinastraat. Het is de oudste instelling van Breda. In het begijnhof wonen Begijnen. Dit zijn vrouwen die leven als alleenstaanden en deel uitmaken van een vrije lekengemeenschap binnen de katholieke kerk. 

Mezz

Mezz is naast zijn reguliere programmering ook een uitstekende en unieke locatie voor evenementen en andere verhuringen. Wat maakt Mezz dan uniek denk je: nou onze identiteit is er een met een ‘rauw randje’ ; een eigen karakter. Of je dat nu omschrijft als rock ’n roll, informeel, eigenzinnig, humor en vrolijk, grenzeloos; We vatten dit samen in de kreet ‘Let’s Rock Your Event’

Kinepolis Breda

Alle 10 de zalen hebben luxe bioscoopstoelen met extra brede armleuningen en royale beenruimte. Evenementen ruimte Kinepolis Breda heeft een evenementen ruimte van 330m2. Deze ruimte kan volledig naar wens ingericht worden.

Grote Kerk Breda

Zeer bijzonder is de Prinsenkapel met zijn met bladgoud beklede plafond, waar de voorvaderen van ons Koninklijk Huis begraven zijn. De Grote Kerk biedt echter ook een schitterende omgeving en ambiance voor het houden van diverse soorten bijeenkomsten van 10 tot 1000 personen.

Korenmolen de Hoop Princenhage Breda

Al meer dan 30 jaar verzorgen wij met zorg en aandacht alle mogelijk feesten en partijen. Wat begonnen is als een kleinschalige horecagelegenheid om een kop koffie te kunnen drinken na een molen-excursie, is inmiddels uitgegroeid tot een modern horecabedrijf dat bekend staat om zijn veelzijdigheid, flexibiliteit en persoonlijke aandacht.

Sacramentskerk

Gelegen in de prachtige wijk Zandberg in Breda, is de Sacramentskerk een stijlvolle locatie voor feesten, concerten, lezingen, netwerkbijeenkomsten, recepties, bedrijfsfeesten, huwelijken- en trouwfeesten, vergaderingen, proeverijen en beurzen

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Scroll naar top