Locaties

Het Begijnhof

Het Begijnhof is een bijzondere locatie in de binnenstad van Breda. Het is gelegen aan de Catharinastraat en is de oudste instelling van Breda. In het begijnhof wonen Begijnen. Dit zijn vrouwen die leven als alleenstaanden en deel uitmaken van een vrije lekengemeenschap binnen de katholieke kerk. 

Koetshuis Anneville

Koetshuis Anneville is een prachtige locatie tussen de weilanden en bomen in Ulvenhout. Het koetshuis wordt onderhouden door familie Constant Rebecque. Deze locatie biedt zich perfect voor vergaderingen, bruiloften, familiefeesten of zakelijke bijeenkomsten. 

Kinepolis Breda

Alle 10 de zalen hebben luxe bioscoopstoelen met extra brede armleuningen en royale beenruimte. Evenementen ruimte Kinepolis Breda heeft een evenementen ruimte van 330m2. Deze ruimte kan volledig naar wens ingericht worden.

Kinepolis Den Bosch

In het Paleiskwartier van Den Bosch opende midden 2018 de gloednieuwe Kinepolis-bioscoop de deuren. Deze bioscoop telt zeven zalen, waarvan er twee uitgerust zijn voor 3D-voorstellingen. De omvang varieert van 116 tot 268 zitplaatsen.

Brasserie Boschdal

Bij Brasserie Boschdal heten we u welkom in een prachtige omgeving en staan iedere dag klaar voor een lekkere kop koffie, goede lunch, bourgondische borrel en een smakelijk diner. U bent tevens van harte welkom om hier uw evenementen te vieren, denk hierbij aan familie feesten, bedrijfsbijeenkomsten, trouwerijen, recepties en meer.

Golfclub Toxandria

Het team  staat dagelijks voor u klaar om overheerlijke lunches en diners voor u te verzorgen in het clubhuis van Golfclub Toxandria. Ook groepen of grotere partijen zijn van harte welkom na een rondje golf.

Grote Kerk Breda

Zeer bijzonder is de Prinsenkapel met zijn met bladgoud beklede plafond, waar de voorvaderen van ons Koninklijk Huis begraven zijn. De Grote Kerk biedt echter ook een schitterende omgeving en ambiance voor het houden van diverse soorten bijeenkomsten van 10 tot 1000 personen.

Mezz

Mezz is naast zijn reguliere programmering ook een uitstekende en unieke locatie voor evenementen en andere verhuringen. Wat maakt Mezz dan uniek denk je: nou onze identiteit is er een met een ‘rauw randje’ ; een eigen karakter. Of je dat nu omschrijft als rock ’n roll, informeel, eigenzinnig, humor en vrolijk, grenzeloos; We vatten dit samen in de kreet ‘Let’s Rock Your Event’

Waalse Kerk

De Waalse Kerk is een unieke locatie in de Nassaustad Breda. Of het nu gaat over de geschiedenis of over het huren van deze schitterende kerk voor uw concert, burgerlijk of kerkelijk huwelijk of boekpresentatie, er zijn veel mogelijkheden voor uw evenement. 

B.H.V Push

De Bredase Hockey Vereniging Push is een hockeyvereniging met ruim 2.500 leden. De vereniging is opgericht in 1934 en biedt jong en oud de gelegenheid tot het spelen van tophockey, breedtehockey, LG-hockey, G-hockey en E-hockey.

Korenmolen de Hoop Princenhage Breda

Bij Korenmolen de Hoop in Princenhage zijn er genoeg mogelijkheden voor feesten en partijen. Wat begonnen is als een kleinschalige horecagelegenheid om een kop koffie te kunnen drinken na een molen-excursie, is inmiddels uitgegroeid tot een moderne evenementenlocatie dat bekend staat om zijn veelzijdigheid, flexibiliteit en persoonlijke aandacht.

Sacramentskerk

Gelegen in de prachtige wijk Zandberg in Breda, is de Sacramentskerk een stijlvolle locatie voor feesten, concerten, lezingen, netwerkbijeenkomsten, recepties, bedrijfsfeesten, huwelijken- en trouwfeesten, vergaderingen, proeverijen en beurzen

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Scroll naar boven
Scroll naar top