Niet zomaar een bedrijfsfeest, maar regel even een veiling

Elke dag gaat de telefoon, maar dit telefoontje zou toch wat langer bij blijven. Een maand voordat de grootste veiling van Ritchie Bros Nederland gaat starten, wordt er een verzoek bij ons gelegd of wij ze culinair kunnen bijstaan. Geen enkel probleem, maar eerst een gesprek om duidelijk te krijgen wat er is om zo’n bedrijfsfeest compleet te maken.

Waarbij Ritchie Bros alles in orde maken voor hun veiling, hebben wij achter de schermen contact gehouden om af te stemmen waar de wensen en behoefte van hen lagen. Het is voor ons belangrijk dat de wensen goed duidelijk zijn en met onze eigen vaste relaties denken we mee. Samen met onze strechtenten leverancier, ons licht en geluid leverancier en andere partners zijn we naar Moerdijk gereden om de 4-daagse veiling klaar te zetten. Ook hebben we 1 dag onze foodtrucks meegenomen voor de medewerkers, er gaat niets boven streetfood. Op de grootste veiling dag stond daar een heel Culinice en Ritchie Bros team in de najaarzomerzon klaar om te vlammen!

Na deze geslaagde dagen kwam Ritchie Bros bij ons terug met een groot stuk taart om het succes samen te vieren. Als kers op de taart kregen we bij ons jubileumfeest te horen dat we een vaste partner van Ritchie Bros zijn geworden. Iets waar wij trots op zijn, we kijken uit om deze prettige samenwerking voort te zetten.

 

Event
Bedrijfsfeest
Culinair
Borrelen, hapjes, buffet, streetfood
Locatie
Ritchie Bros hoofdkantoor
Aantal gasten
100 - 1000

Populaire culinaire opties bij dit event

Met deze culinaire invulling maakte wij onder andere het evenement een compleet plaatje.

Andere succesvolle projecten

Zonder onze klanten konden we niet doen wat we het leukste vinden. Ontdek meer van onze evenementen die we hebben mogen neerzetten en hopelijk staan we binnenkort ook bij u op de stoep.

Bedrijfsfeest veilig ritchie bros

We helpen u graag bij uw evenement

Wil je liever direct een offerte aanvragen? Dat kan zeker, doe dat op de volgende pagina.