Een relatiedag is een belangrijk evenement voor bedrijven, waarbij ze de gelegenheid krijgen om hun zakelijke relaties te versterken en nieuwe contacten te leggen. Bij de organisatie van zo’n evenement komt heel wat kijken, en catering speelt hierbij een cruciale rol. Wat wellicht voor u als veel geregel aan kan voelen, is het voor ons de normaalste zaak en denken we graag met u mee.

Het is daarom voor ons ook belangrijk om een gedeelte van de organisatie uit handen te nemen, en natuurlijk al helemaal op de relatiedag zelf. Dan is hét moment dat u met iedereen in contact kunt komen en zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Een paar punten waar u alvast aan kunt denken:

  • Doelgroep en voorkeuren: Houd rekening met de voorkeuren en dieetwensen van uw gasten. Dit kan variëren van vegetarische of veganistische opties tot allergieën en glutenintolerantie. Niets is onmogelijk, wij zorgen dat al uw gasten zijn voorzien.
  • Menu: Kies een menu dat zowel smaakvol als representatief is voor uw bedrijf. Dit kan variëren van luxe fingerfoods en tapas tot uitgebreide buffetten of een à la carte diner. Zorg voor een goede balans tussen vlees, vis en vegetarische gerechten. We hebben ons maandmenu waar u uit kunt kiezen, of kijk naar onze andere culinaire opties.
  • Dranken: Zorg voor een assortiment aan dranken, zowel alcoholisch als non-alcoholisch. Denk aan een mooie selectie wijnen, bieren, en cocktails, evenals sapjes, frisdrank en mineraalwater. Met ons standaard arrangement is iedereen voorzien, maar ook hierbij kunnen we speciaal voor uw dag aanpassen.
  • Service: Professionele en vriendelijke bediening draagt bij aan een positieve ervaring, daarom vinden wij het belangrijk om met kundige collega’s de service on-point te hebben voor u en uw gasten.
  • Speciale Benodigdheden: Heeft u naast de culinaire invulling wellicht ook meer wensen zoals licht en geluid, een tent of andere aankleding zoals bloemen nodig. Wij werken samen met onze vaste partners waar wij korte lijntjes hebben en goed en snel mee kunnen schakelen. Hier hoeft u niet meer overal te zoeken, maar verzorgen wij het complete plaatje.

Een relatiedag is het visitekaartje van uw bedrijf en daarmee denken we als partners mee om er een prachtig evenement neer te zetten.

Populaire culinaire opties bij dit event

Wat staat er op het menu? Wat past het beste bij uw gelegenheid? Een walking dinner, buffet of toch vers belegde broodjes voor de lunch? Wij adviseren de volgende suggesties, maar kijk vooral verder.

Zij gingen u voor

In de afgelopen jaren zijn er veel klanten u voor gegaan. Van grote evenementen tot gezellige lunches om te bezorgen. Deze klanten zijn u voor en we zijn erg trots dat we voor hen hebben mogen werken. Hopelijk binnenkort ook bij u!

Relatiedag openingdrankje

We helpen u graag bij uw evenement

Wil je liever direct een offerte aanvragen? Dat kan zeker, doe dat op de volgende pagina.